Lot Van Os

Over mij

Mijn naam is Lot van Os (1976) en ik woon met mijn gezin in Den Haag. Al van jongs af aan wist ik dat ik psycholoog wilde worden. Ik ben altijd geïnteresseerd geweest in anderen, luister graag en vind het fijn om mee te denken.

Na mijn studie ontwikkelingspsychologie, heb ik eerst lange tijd met kinderen en hun ouders gewerkt. Na meerdere opleidings- en nascholingstrajecten (o.a. de opleiding tot BIG geregistreerd GZ-psycholoog), heb ik de opleiding tot Systeemtherapeut gevolgd. De theorieën, denkwijzen en technieken uit de systeemtherapie sluiten zeer goed aan bij mijn visie als behandelaar.

In mijn loopbaan heb ik naast de rol van (regie)behandelaar, ook ervaring opgedaan als teamleider, manager en later als directielid van een grote ggz instelling. Deze verschillende functies heb ik lange tijd met veel enthousiasme en plezier vervuld.
Het samenwerken met cliënten in een kleinschalige setting is echter waar mijn hart ligt, vandaar dat ik mijn eigen praktijk ben gestart in een warme, huiselijke praktijkruimte op het mooiste plein van Den Haag.

Neem contact op!

Wil je weten of Psychologiepraktijk Lot van Os je kan helpen? Neem gerust contact op!

Behandelvormen

Cognitieve Gedragstherapie

Systeemtherapie